Aspirin besplatan program osposobljavanja - ASPIRATUR

Novosti
Aspirin besplatan program osposobljavanja - ASPIRATUR Objavljeno: 15.12.2020.

UPIŠI BESPLATAN PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSAO KONOBARA

Visoka škola Aspira kroz projekt ASPIRATUR organizira besplatan program osposobljavanja za nezaposlene osobe. Uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka stječete zanimanje koje se upisuje u e-radnu knjižicu te vještine i kompetencije za daljnji razvoj Vaše karijere. Programi se provode u oba grada u kojima Visoka škola Aspira djeluje, a to su Split i Zagreb.

Izradom i provedbom programa osposobljavanja za zanimanje konobar, pripadnici ciljnih skupina osposobit će se za rad u djelatnostima turizma i ugostiteljstva. Projektom su obuhvaćene nezaposlene osobe ili izvanredni studenti mlađi od 25 godina.

Zašto se priključiti ovom programu?

Zbog intenzivnih ulaganja u ugostiteljstvo i hotelijerstvo, otvaranja ozbiljnih hotela i restorana te sve zahtjevnijih gostiju došlo je do potrebe za vrhunski ugostiteljskim kadrom, odnosno za educiranim i obučenim ugostiteljskim osobljem od kojeg se sve više očekuje. Svakodnevno napredovanje industrije i jačanje konkurencije, potiče ugostiteljske objekte da porade na svim kategorijama poslovanja, od kojih je najvažniji ljudski faktor jer samo on može osigurati dodatnu vrijednost koja je nužna za opstanak poslovanja. Takvo, potrebno znanje, moguće je usvojiti isključivo kvalitetnom obukom stručnjaka iz prakse, a upravo takvu Aspira pruža ovim programom.

Upisom navedenog programa dobivate potpuno besplatnu edukaciju i upis zanimanja u e- radnu knjižicu, liječnički pregled i sanitarnu knjižicu.

Kome je namijenjen ovaj program?

Program osposobljavanja za konobara idealan je za sve one koje imaju iskustva u ugostiteljstvu ili žele promijeniti svoje zanimanje. Polaznik programom stječe znanja i sve potrebne vještine za najkvalitetnije obavljanje konobarskog posla koje mu omoguće rad u prestižnim objektima i visokomotiviranim okolinama.

Program traje 2 mjeseca, a sastoji se od teorijske nastave, praktične nastave u Aspiri i stručne prakse u hotelu. Uvjet za upis je završena osnovna škola, navršenih 18 godina i trenutan status nezaposlene osobe.

Upisi su u tijeku, a broj mjesta je ograničen! Stoga, budite brzi!

Za prijavu kliknite na link: https://aspiratur.aspira.hr/aspiratur-prijavnica/

Aspirin besplatan program osposobljavanja - ASPIRATUR