Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
01 04
VODITELJ KUHINJE / FINE DINING - A LA CARTE (m/ž) - HOTEL NJVICE, OTOK KRK
Njivice

Opis

HOTEL - NJIVICE, OTOK KRK

➡️ VODITELJ KUHINJE / FINE DINING - A LA CARTE (m/ž) - od 1858 eur

Opis poslova i odgovornosti:
• koordiniranje i upravljanje cijelim timom kuhinje, sudjelovanje u izradi normativa hrane i godišnjih budžeta
• vođenje brige o ispravnosti namjernica, svim standardima i normativima hrane, tjednim i dnevnim rasporedima svojih zaposlenika
• upravljanje svim procesima u kuhinji i materijalnim resursima, kao i kontrola provođenja svih standarda i pravila
• briga o produktivnosti radnika u odjelu kuhinje (planiranje rasporeda radnih sati i kontrola provođenja istoga)
• briga o redovnim promjenama menu-a, jelovnika, sezonskih ponuda, gastro događanja
• briga o kvalitetnom radu odjela Kuhinje
• redovna nabavka i skladištenje namirnica
• kontrola ispravnosti namirnica te kontrola pripreme i kvalitete jela
• evidencija pripreme jela i kontrola primjene normativa
• briga o provođenju HACCP-a
• briga o primjeni svih sanitarnih propisa i propisa zaštite na radu
• briga o uvođenju u posao novih zaposlenika
• analiza rezultata odjela kuhinje
• obavlja i sve ostale poslove prema nalogu voditelja, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
• SSS/VKV; smjer: ugostiteljski
• Minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima a la carte kuhinje (fine dinninga)
• poznavanje jednog stranog jezika
• poznavanje rada na računalu (MS Office)
• izvrsno poznavanje standarda i procedura područja rada
• poznavanje tržišnih trendova iz područja rada

Kompetencije koje tražimo kod kandidata:
• razvijene voditeljske kompetencije
• samostalnost u radu
• organizacijske i prezentacijske vještine
• sposobnost planiranja i organiziranja poslovnih procesa
• usmjerenost na gosta
• suradnja i sposobnost za timski rad
• pouzdanost, samostalnost, odgovornost
• pravovremenost i točnost izvješćivanja
• sposobnost postavljanja realnih ciljeva
• sposobnost usvajanja novih znanja te efikasno primjenjivanje istih na unapređenje poslovnih procesa iz područja rada

Što nudimo:
• osnovna neto plaća: 1.858 € (uvećana za 265 € u mjesecima Lipanj-Rujan)
• ugovor na određeno na godinu dana s probnim radom u trajanju od šest mjeseci uz mogućnost produženja na neodređeno
• osiguran smještaj u destinaciji rada i dva topla obroka
• rad u dinamičnom i poticajnom okruženju
• specijalističke edukacije i treninzi

Planirani početak rada: 01.04.2023
Sezonski rad / Stalni sezonac / Stalni radni odnos
Osiguran smještaj i 2 topla obroka

Obavezna prijava uz CV i sliku.

BRZA PRIJAVA: https://posaouturizmu.hr/brzaprijava/
Ostale informacije: info@posaouturizmu.hr

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 1 - 3 godine
Educiranost osoblja Priučena osoba
Potrebna vozačka dozvola
Znanje stranih jezika Engleski jezik, Njemački jezik prednost
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Grupni smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac