Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
01 04
VODITELJ KUHINJE / FINE DINING - A LA CARTE (m/ž) - HOTEL NJVICE, OTOK KRK
Njivice, Otok Krk

Opis

HOTEL - NJIVICE, OTOK KRK ➡️ VODITELJ KUHINJE / FINE DINING - A LA CARTE (m/ž) - od 1858 eur Opis poslova i odgovornosti: • koordiniranje i upravljanje cijelim timom kuhinje, sudjelovanje u izradi normativa hrane i godišnjih budžeta • vođenje brige o ispravnosti namjernica, svim standardima i normativima hrane, tjednim i dnevnim rasporedima svojih zaposlenika • upravljanje svim procesima u kuhinji i materijalnim resursima, kao i kontrola provođenja svih standarda i pravila • briga o produktivnosti radnika u odjelu kuhinje (planiranje rasporeda radnih sati i kontrola provođenja istoga) • briga o redovnim promjenama menu-a, jelovnika, sezonskih ponuda, gastro događanja • briga o kvalitetnom radu odjela Kuhinje • redovna nabavka i skladištenje namirnica • kontrola ispravnosti namirnica te kontrola pripreme i kvalitete jela • evidencija pripreme jela i kontrola primjene normativa • briga o provođenju HACCP-a • briga o primjeni svih sanitarnih propisa i propisa zaštite na radu • briga o uvođenju u posao novih zaposlenika • analiza rezultata odjela kuhinje • obavlja i sve ostale poslove prema nalogu voditelja, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima Potrebna znanja, vještine i iskustvo: • SSS/VKV; smjer: ugostiteljski • Minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima a la carte kuhinje (fine dinninga) • poznavanje jednog stranog jezika • poznavanje rada na računalu (MS Office) • izvrsno poznavanje standarda i procedura područja rada • poznavanje tržišnih trendova iz područja rada Kompetencije koje tražimo kod kandidata: • razvijene voditeljske kompetencije • samostalnost u radu • organizacijske i prezentacijske vještine • sposobnost planiranja i organiziranja poslovnih procesa • usmjerenost na gosta • suradnja i sposobnost za timski rad • pouzdanost, samostalnost, odgovornost • pravovremenost i točnost izvješćivanja • sposobnost postavljanja realnih ciljeva • sposobnost usvajanja novih znanja te efikasno primjenjivanje istih na unapređenje poslovnih procesa iz područja rada Što nudimo: • osnovna neto plaća: 1.858 € (uvećana za 265 € u mjesecima Lipanj-Rujan) • ugovor na određeno na godinu dana s probnim radom u trajanju od šest mjeseci uz mogućnost produženja na neodređeno • osiguran smještaj u destinaciji rada i dva topla obroka • rad u dinamičnom i poticajnom okruženju • specijalističke edukacije i treninzi Planirani početak rada: 01.04.2023 Sezonski rad / Stalni sezonac / Stalni radni odnos Osiguran smještaj i 2 topla obroka Obavezna prijava uz CV i sliku. BRZA PRIJAVA: https://posaouturizmu.hr/brzaprijava/ Ostale informacije: info@posaouturizmu.hr

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 1 - 3 godine
Educiranost osoblja Priučena osoba
Potrebna vozačka dozvola
Znanje stranih jezika Engleski jezik, Njemački jezik prednost
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Grupni smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Kvarner
Posao u turizmu - Kvarner
Agencija za zapošljavanje · HR consulting · Oglašavanje radnih mjesta u turizmu i ugostiteljstvu
, Zagreb, Otvori