01 04
ŠEF KUHINJE (m/ž) - RESTORAN/PUB BOL, BRAČ
Bol, Brač

Opis

➡️ ŠEF KUHINJE (m/ž) – 15.000 kn

A LA CARTE RESTORAN – MODERNA KUHINJA, CRAFT PIVA, PREMIUM VINA

Kapacitet restorana: 70m2 – unutarnji prostor, 192 m2 – terasa, 30m2 – kuhinja (Grill/Kolektomati/Friteze)

Menu: Hladna & Topla predjela/Takosi, Rib Eye Steak, Tuna Steak, Sabljarka, Čili piletina, Paste, Riža, Umaci, kuhana jela za personal, i sl.

Radno vrijeme: 9-10 h, 17 do 24 h, slobodan dan po dogovoru
Početak rada: 1.4./1.5. do 1.11.
Osiguran smještaj + 2 obroka

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 3 - 5 godina
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika -
Dodatna znanja i vještine -

Ostalo

Osiguranost smještaja Smještaj osiguran po potrebi
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Hrvatski otoci
Posao u turizmu - Hrvatski otoci

Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori