30 04
ŠEF KUHINJE (M/Ž) KONOBA/RESTORAN HVAR CENTAR
Hvar

Opis

KONOBA/RESTORAN HVAR CENTAR

Šef kuhinje s iskustvom (m/ž) - plaća prema dogovoru

PLAĆA + NAGRADA (stimulacija na plaću, isplata na kraju sezone za sve radnike)

Uvjeti: min. iskustvo 3 do 10 god., od 25/40 god.

ŠEF KUHINJE - upravljanje i vođenje kuhinje/osoblja, postojeće ponude/tradicije restorana, nova ponuda, izgled jela, i dr.

MEDITERANSKA/ DALMATINSKA KUHINJA - HACCP (DOMAĆI - TRADICIONALNI RESTORAN)
Kapacitet restorana: 30 sj. mjesta, kuhinja 50m2 (krušna peć, friteze, kolektomati..), 6/7 djelatnika u kuhinji
Menu: Riba, Grill, Tave, Paste, Rižota, Dagnje, Buzara, Pašticada, Gregada, domaći kruh i dr.

Osiguran smještaj i obroci.
Vrsta zaposlenja: SEZONSKI POSAO ili STALNI SEZONAC
Početak rada: 20.4./1.5. - 01./15.11. 2022.
Radno vrijeme: 8 -10 h, 1 slobodan dan

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 3 - 5 godina
Educiranost osoblja
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Engleski
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Grupni smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Hrvatski otoci
Posao u turizmu - Hrvatski otoci

Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori