Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
07 03
SOUS CHEF (m/ž) – Boutique Hotel, Rovinj
Rovinj

Opis

Boutique Hotel, Rovinj ➡️ SOUS CHEF (m/ž) Plaća: 1.800 – 2.000 EUR Početak rada: 7.3. (sezonski rad do 1.11.) Vrsta ugovora: Ugovor na određeno Opis posla: • Suradnja sa šefom kuhinje u organizaciji i nadzoru rada kuhinje • Priprema jela prema standardima restorana: riba, meso, morski plodovi, rižota, tjestenine, slastice • Održavanje kvalitete i estetike prezentacije jela Osigurano: • Smještaj blizu hotela i obroci za vrijeme smjene Radno vrijeme: • 8 sati dnevno, 1 slobodan dan (predsezona i posezona) • 9-10 sati dnevno, 1 slobodan dan (sezona) Doručak Buffet & A la carte od 8:00 – 11:00 h (za goste koji nisu u hotelu) Večera A la carte od 18:00 do 22:00 h ZAŠTO ODABRATI NAS? • Dugogodišnja tradicija i izvrsna reputacija • Prilika za rad u A la carte restoranu s fokusom na kvalitetu i kreativnost • Mogućnost profesionalnog napredovanja i karijere unutar restorana BRZA PRIJAVA: posaouturizmu.hr/brzaprijava VIŠE INFORMACIJA: E-mail: info@posaouturizmu.hr WhatsApp/Viber: +385 91 263 8072 Web: www.posaouturizmu.hr Posao u turizmu – Prepoznajte svoju priliku i osigurajte radno mjesto za sezonu 2025!

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 5 godina na više
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika
Dodatna znanja i vještine Poznavanje rada hrvatske i istarske kuhinje

Ostalo

Osiguranost smještaja Grupni smještaj
Naknada za prijevoz da
Hranarina da

Poslodavac

Posao u turizmu - Istra
Posao u turizmu - Istra
Agencija za zapošljavanje · HR consulting · Oglašavanje radnih mjesta u turizmu i ugostiteljstvu
Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori