TOPLICE SVETI MARTIN, d.d.
Opis

Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.

Centar Resorta čini kompleks zatvorenih bazena sa termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar i gastronomski punktovi. Novi golf teren sa 9 rupa i grijanim greenovima od umjetne trave je, kao takav, među prvima u Europi koji zbog smanjene upotrebe pesticida osigurava očuvanje prirode, a omogućava igranje golfa tijekom cijele godine!

Pored smještajne ponude Apartmana Regina sa 120 apartmana, od 2009. godine Resort uključuje smještaj u Hotelu sa četiri zvjezdice, „Spa Golfer“ , kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a). U sklopu hotela nalazi se luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata koji uz holističke programe, individualni pristup te modernu opremu pruža jedinstvo duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar postaje čaroban izvor ljepote i užitka.


Objavljeni natječaji poslodavca
08 02
Lifeclass Terme Sveti Martin - Konobar (m/ž)
Sv.Martin

Zanimanje: Restaurantski konobar/konobarica
Šifra: 3287 | Objavljeno: 31.01.2017.

08 02
Lifeclass Terme Sveti Martin - Kuhar (m/ž)
Sv. Martin

Zanimanje: Glavni kuhar/glavna kuharica
Šifra: 3286 | Objavljeno: 31.01.2017.

08 02
Lifeclass Terme Sveti Martin - Slastičar (m/ž)
Sv.Martin

Zanimanje: Slastičar/slastičarka i srodna zanimanja
Šifra: 3285 | Objavljeno: 31.01.2017.