PLACE2GO
Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
10 02
Suradnik u rezervacijskom centru (m/ž)
Novigrad

Opis

Adria Camps d.o.o. je prva hrvatska specijalizirana kamping agencija osnovana 2015. godine, sa sjedištem u Novigradu. Agencija na jednom mjestu nudi mogućnost rezervacije smještajnih jedinica unutar kampa, te stalnu podršku kamping gostu tijekom boravka u Hrvatskoj. U ponudi ima više od 50 velikih, malih, mješovitih i naturističkih kampova smještenih duž cijele Jadranske obale, ali i unutrašnjosti Hrvatske.
Kako bi pružili unaprijeđeno korisničko iskustvo u traženju, usporedbi i odabiru kampova i pritom postali vodeća kamping agencija prepoznata i prihvaćena od strane kamping gostiju, potrebna nam je stalna podrška gostima u procesu odabira i rezervacije. To je razlog sustavnog ulaganja u razvoj ljudskih potencijala.
Od naših budućih zaposlenika očekujemo komunikativnost, uslužnost, brigu za zadovoljstvo gostiju pruženom uslugom i usmjerenost prema ostvarenju rezultata.
Adria Camps d.o.o. oglašava slobodno radno mjesto u Novigradu u nadolazećoj sezoni 2017.

Opis poslova i odgovornosti:
-komunikacija s gostima i poslovnim partnerima
-komunikacija putem telefona (dolazni i odlazni), e-maila i chat-a na hrvatskom i stranim jezicima
-kalkulacija troškova smještaja i ostalih usluga
podrška gostima (Customer care)
-unos rezervacija u sustav
-vođenje dnevne statistike poziva i rezervacija
-ispunjavanje osobnog prodajnog plana
-odgovornost za izvršenje planova rezervacijskog centra i uspješnost prodaje
-odgovornost oko funkcioniranja procesa rezervacija – zaprimanje upita, izrada ponuda; potvrđivanje, promjene i otkazivanje rezervacija.

Ukoliko se prepoznajete u navedenim uvjetima te želite postati dio našeg stručnog tima, prijavite se putem e-maila na uprava@adricamps.com ili putem prijave na oglas.

Svoje životopise šaljite i na info@posaouturizmu.com .

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 1 - 3 godine
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Obavezno poznavanje talijanskog jezika i najmanje još jednog stranog jezika u govornoj i pisanoj komunikaciji (engleski ili njemački)
Dodatna znanja i vještine minimalno SSS – obrazovanje s područja ekonomije i/ili turizma; obavezno radno iskustvou turizmu na poslovima povezanim prodajom, marketingom i recepcijom u (preferabilno u kampovima); poželjno poznavanje PHOBS rezervacijskog sustava; razvijene komunikacijske i prodajne vještine visoka razina poslovne komunikacije; preciznost, organiziranost, odgovornost, fleksibilnost, učinkovitost. Osnovni uvjeti: rad u dinamičnom i poticajnom okruženju unutar mladog tima i mlade kompanije s eksponencijalnim rastom; nagrade za ostvarene uspjehe

Ostalo

Osiguranost smještaja Nema smještaja
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Ne

Poslodavac

Adria Camps d.o.o.
Adria Camps d.o.o.
Putnička agencija
Murvi 15, 52466 Novigrad, Hrvatska Otvori