31 01
SOUS CHEF / POMOĆNIK VODITELJA KUHINJE (m/ž) - MAKARSKA
Makarska

Opis

Hotel 4*, Makarska

➡️ Sous chef (m/ž)

Opis poslova i odgovornosti:

↘️ U suradnji sa šefom kuhinje priprema kuhinju za rad (kuhinju i kuhinjsku opremu, priručna skladišta, rashladne uređaje, plan radne snage i sl.)
↘️ Koordinira i kontrolira radne aktivnosti kuhinjskog osoblja kako je planirano u receptima, uputama za proizvodnju i jelovnicima
↘️ Sudjeluje u izradi kalkulacija u pogledu recepta i troška hrane
↘️ Uzima uzorke i odgovoran je za standard pripremljene hrane
↘️ U suradnji sa šefom kuhinje rješava reklamacije gostiju
↘️ Priprema i kuha hranu u skladu s receptima kako bi iskušao kvalitetu i standardizirao sastojke i postupke
↘️ Sudjeluje u treninzima osoblja kuhinje

Potrebna znanja i vještine:

↘️ SSS
↘️ Najmanje 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
↘️ Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
↘️ Inovativnost i kreativnost u kuhinji
↘️ Motivirana, odgovorna i komunikativna osoba s naglašenim sposobnostima rukovođenja, organizacije i upravljanja poslovnim ciljevima
↘️ Izvrsne komunikacijske, pregovaračke i organizacijske vještine
↘️ Dobro poznavanje MS Office paketa

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 5 godina na više
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Engleski jezik, Njemački jezik
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Samački smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Dalmacija
Posao u turizmu - Dalmacija
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori