Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
31 01
SOUS CHEF / POMOĆNIK VODITELJA KUHINJE (m/ž) - MAKARSKA
Makarska
Opis
Hotel 4*, Makarska
➡️ Sous chef (m/ž)
Opis poslova i odgovornosti:
↘️ U suradnji sa šefom kuhinje priprema kuhinju za rad (kuhinju i kuhinjsku opremu, priručna skladišta, rashladne uređaje, plan radne snage i sl.)
↘️ Koordinira i kontrolira radne aktivnosti kuhinjskog osoblja kako je planirano u receptima, uputama za proizvodnju i jelovnicima
↘️ Sudjeluje u izradi kalkulacija u pogledu recepta i troška hrane
↘️ Uzima uzorke i odgovoran je za standard pripremljene hrane
↘️ U suradnji sa šefom kuhinje rješava reklamacije gostiju
↘️ Priprema i kuha hranu u skladu s receptima kako bi iskušao kvalitetu i standardizirao sastojke i postupke
↘️ Sudjeluje u treninzima osoblja kuhinje
Potrebna znanja i vještine:
↘️ SSS
↘️ Najmanje 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
↘️ Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
↘️ Inovativnost i kreativnost u kuhinji
↘️ Motivirana, odgovorna i komunikativna osoba s naglašenim sposobnostima rukovođenja, organizacije i upravljanja poslovnim ciljevima
↘️ Izvrsne komunikacijske, pregovaračke i organizacijske vještine
↘️ Dobro poznavanje MS Office paketa
BRZA PRIJAVA
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 5 godina na više |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
Engleski jezik, Njemački jezik |
Dodatna znanja i vještine |
|
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Samački smještaj |
Naknada za prijevoz |
Da |
Hranarina |
Da |
Poslodavac
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori